Eveniment

Aproximativ 5.000 de sindicalişti BNS au început marşul de protest în Bucureşti

Aproximativ 5.000 de protestatari BNS au început marşul de protest în Bucureşti
28.09.2010, 13:01 59

Cei aproximativ 5.000 de protestatari BNS au plecat în marş dinPiaţa Victoriei, ei urmând să oprească la sediile ministereleEconomiei, Muncii, Administraţiei şi Internelor, Sănătăţii şiAgriculturii, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru,a declarat că la protest participă aproximativ 5.000 de oameni.Militaru a precizat că protestatarii vor pleca în marş după ce odelegaţie a BNS va depune un memoriu la Guvern cu revendicărilesindicaliştilor.

Jandarmii spun că sindicaliştii Blocului Naţional Sindical cares-au adunat, marţi, în Piaţa Victoriei au doar autorizaţie pentrumarş şi că nu pot protesta în faţa sediului Guvernului, acestafiind doar locul de întâlnire pentru a pleca pe traseulprotestului.

Sindicaliştii BNS care au ajuns în Piaţa Victoriei s-auîncolonat deja pentru a pleca în marş spre Piaţa Muncii, pe untraseu care include sediile mai multor ministere şi instituţiipublice. Citiţi mai mult despre marşul de protest al sindicaliştilor BNS pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO