Asociaţia Naţională Administraţia: Avem un site pentru joburile de la stat încă din 2008

27 sep 2012 Autor: Corina Mirea

Asociaţia Naţională Administraţia (ANA), o asociaţie profesională a funcţionarilor publici înfiinţată în anul 2006, spune că a pus "în mişcare" un site care să reunească toate locurile de muncă disponibile în sectorul public încă din anul 2008 - PublicJobs.ro.

În urmă cu aproximativ trei săptă­mâni Ziarul Financiar a publicat un articol referitor la iniţiativa unui tânăr de 25 de ani de a crea un astfel de site, care a început să funcţioneze sub denumirea de PublicJob.ro din luna martie a acestui an.

Reprezentanţii ANA au precizat însă că această iniţiativă nu este o noutate pentru sistemul public din România, având în vedere că ideea unei platforme online care să reunească angajările de la stat a fost inclusă în documentele strategice ale asociaţiei încă din anul 2006. De altfel, preşedintele acesteia Petre-Claudiu Platon a specificat că începând cu anul 2008 ANA a derulat o amplă campanie de recrutare a voluntarilor care să se ocupe de buna funcţionare a platformei, la anunţurile publicate de Asociaţia Naţională Administraţia aplicând peste 3.000 de candidaţi chiar de la momentul înfiinţării site-ului.

Organizaţia a decis ca accesul la informaţiile de pe www.publicjobs.ro cu privire la joburile scoase la concurs de instituţiile publice să fie totuşi permis numai pe baza unui nume de utilizator şi o parolă de autentificare. Reprezentanţii asociaţiei nu au dat detalii despre modul de acces la aceste informaţii pentru cei interesaţi de slujbele la stat.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.09.2012

 
Cuvinte cheie:
Asociaţia Naţională Administraţia
, ANA
, site
, joburi la stat
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
adrian - 27 septembrie 2012, 02:18

Adica asociatia asta a facut un site cu informatiile respective pe care-l tine doar pentru cei care sunt inregistrati, fara insa sa te poti inregistra?

Interesanta chestie. Si atunci cum anume e liber accesul la ele? Cred ca imi scapa mie ceva ...

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide