Eveniment

Atenţie, şoferi: Podul Grant va fi închis circulaţiei rutiere, dar deschis tramvaielor

Atenţie, şoferi: Podul Grant va fi închis circulaţiei...

Autor: Andreea Tobias

13.10.2023, 11:04 736

Traficul rutier pe Podul Grant din Bucureşti va fi afectat, începând de luni, 16 octombrie, pentru lucrări de reabilitare, însă rămâne deschis tramvaielor.

STB anunţă că a identificat o soluţie tehnică pentru a menţine deschisă circulaţia tramvaielor pe Podul Grant, care, începând din 16 octombrie, va intra în reabilitare.

Lucrările de punere în siguranţă a pasajului vor afecta traficul rutier general, pe sensul dinspre Crângaşi spre strada Turda, însă tramvaiele vor circula.

Legătura dintre vestul şi nordul Capitalei rămâne, astfel, deschisă, cu ajutorul transportului public.

În acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o echipă STB Infrastructură va monta un macaz, care va permite circulaţia tramvaielor peste pasajul Grant pe o singură linie, în sistem alternativ.

Lucrările vor fi terminate duminică şi, începând de luni - când Podul Grant va fi închis circulaţiei rutiere - tramvaiul 41 va rămâne principala soluţie de mobilitate pentru legătura cartierelor Drumul Taberei, Militari şi Crângaşi cu zona de Nord a oraşului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO