Eveniment

Aviz bucureştenilor: Tramvaiul 41 nu va circula din 30 septembrie până pe 6 octombrie

Aviz bucureştenilor: Tramvaiul 41 nu va circula din 30...

Autor: Mediafax

28.09.2022, 17:36 596

Tramvaiul 41 nu va circula în Capitală timp de o săptămână, din 30 septembrie până pe 6 octombrie, pentru lucrări. 

Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30.09.2022 (începând cu ora 21.00) – 06.10.2022 (ora 04.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecţia Str. Braşov/ Piaţa Drumul Taberei, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov.

Pentru preluarea călătorilor, asociaţia a dispus înfiinţarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcţiona între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe de altă parte, Metrorex anunţă că va realiza ultima etapă de amenajare a intersecţiei străzii Braşov cu Bd. Drumul Taberei, prin executarea lucrărilor de readucere pe traseul definitiv al liniei de tramvai nr.41.

„Lucrările se realizează în colaborare cu Societatea de Transport Bucureşti şi cu Primăria Sectorului 6, Brigada de Poliţie rutieră şi Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, care vor oferi sprijinul necesar atât pentru asigurarea continuităţii transportului în comun la suprafaţă, cât şi a cadrului necesar desfăşurării operaţiunilor. Precizăm că finalizarea lucrărilor în această intersecţie va realiza un important nod intermodal de transport prin crearea legăturii directe dintre metrou şi transportul de suprafaţă precum şi un acces mai facil la zonele de interes adiacente. Prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, arată Metrorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO