Eveniment

Bacalaureat 2012, sesiunea de toamnă: Subiectele pentru proba scrisă la limba şi literatura română

Bacalaureat 2012, sesiunea de toamnă: Subiectele pentru proba scrisă la limba şi literatura română

Foto: Nicu Mircea

Autor: Mediafax

27.08.2012, 11:31 1062

Examenul de BACALAUREAT 2012 din sesiunea august-septembrie continuă luni cu proba scrisă la limba şi literatura română, urmată marţi de proba la limba şi literatura maternă. SUBIECTELE şi BAREMUL la proba scrisă de limba română vor fi afişate pe site-ul oficial edu.ro.

Proba obligatorie a profilului este programată miercuri, 29 august, iar ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - va avea loc vineri, 31 august, scrie Mediafax.

Primele REZULTATE vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 16:00, în centrele de examinare şi pe edu.ro . Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20.00. Elevii vor afla REZULTATELE finale pe 5 septembrie.

Extragerea variantei de SUBIECTE pentru proba scrisă la limba şi literatura română va avea loc luni dimineaţă, urmând să fie transmisă centrelor de comunicare.

Accesul candidaţilor în centrele de examen este permis până la ora 8.30.

Candidaţii nu pot intra în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.

Candidaţii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la testele scrise, însă nu pot promova EXAMENUL DE BACALAUREAT.

SESIUNEA DE TOAMNĂ a examenului de BACALAUREAT 2012 a început în 20 august, în prima săptămână având loc probele orale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO