Eveniment

Băsescu către vameşi: Ori spuneţi cui aţi dat banii, ori faceţi puşcărie

Băsescu către vameşi: Ori spuneţi cui aţi dat banii, ori faceţi puşcărie

Autor: Ioana Câmpean

10.02.2011, 14:11 29

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, căpersoanele cercetate în cazul mitei din vămi au şansa să facă maipuţină puşcărie sau chiar deloc dacă vor spune cui au dat bani, "cunume şi prenume", informează Mediafax.

"Au şansa de a face mai puţină puşcărie, dacă vor face, sau sănu facă închisoare, dacă spun cui au dat banii, dar cu nume şiprenume", a susţinut Traian Băsescu.

Răspunzând unei întrebări referitoare la informaţiile privindfaptul că o parte din mită ajungea la un partid, şeful statuluideclarase anterior că "este în mod categoric un joc politic din maimulte motive".

El a precizat că informaţia respectivă, care apare într-unrechizitoriu, nu este a procurorului, ci a inculpatului. "Esteafirmaţia omului de afaceri. El trebuia să spună cărui om trebuiasă ducă banii, altfel este un joc politic de cea mai joasă speţă",a adăugat Traian Băsescu.
Preşedintele a menţionat că omul de afaceri respectiv spune căbanii se duceau "la partid". Băsescu a adăugat însă că "partiduleste mare" şi că "trebuie să existe o mână care ia banii". Citiţimai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO