Eveniment

Boc: Noul program de guvernare are elementele de continuitate din vechiul program de guvernare

Boc: În programul de guvernare al noului Cabinet sunt elemente de continuitate din vechiul program

Foto: Ovidiu Micsik

Autor: Mediafax

08.02.2012, 12:43 162

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că în programul de guvernare al noului Cabinet "se regăsesc elementele de continuitate din vechiul program de guvernare, cu obiectul de a consolida stabilitatea economică".

"În programul de guvernare se regăsesc elementele de continuitate din vechiul program de guvernare cu obiectivul de a stabiliza stabilitatea economică şi de a începe să le dăm românilor nivelul de trai pe care îl aşteaptă", a spus Emil Boc, răspunzând unei întrebări.

El a făcut această precizare după şedinţa grupurilor parlamentare ale PDL la care a participat şi premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu.

Întrebat dacă în cadrul şedinţei grupurilor parlamentare ale PDL s-a dat un vot pe lista cu propunerile pentru noul Cabinet, Emil Boc a spus că "statutar, votul s-a dat în Colegiul Director" şi că la reuniunea parlamentarilor PDL n-a existat nicio obiecţie la lista propusă.

"Potrivit statutului PDL, minştrii se aprobă prin vot secret ", a adăugat Emil Boc.

Întrebat dacă viitorul Cabinet ar putea să nu treacă de Parlament, având în vedere că la unele Comisii nu există cvorum în absenţa opoziţiei, Emil Boc a spus că este încrezător că joi va exista un nou Guvern.

"Coaliţia are majoritate şi sunt încrezător că mâine (joi, n.r.) vom avea un nou Guvern", a spus Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO