Eveniment

Care este lucru pe care super-bogaţii îl vor în casele lor. Este simplu si ieftin

Care este lucru pe care super-bogaţii îl vor în casele...

Autor: Andreea Tobias

16.01.2024, 14:37 119

Proprietarii de case de lux îşi doresc să se simtă confortabil acasă, mai mult decât oricând înainte. Acest lucru se reflectă în tendinţele de design interior, care se îndreaptă spre un stil mai relaxat şi mai uşor de întreţinut.

În trecut, decorul interior de lux era adesea asociat cu opulenţa şi ostentaţia. Cu toate acestea, în ultimii ani, această tendinţă s-a schimbat. Proprietarii de case de lux doresc acum un spaţiu care să fie confortabil şi relaxant.

Un exemplu este popularitatea minibarurilor în dormitoare. Acestea oferă proprietarilor un loc convenabil pentru a-şi păstra băuturile şi gustările preferate, fără a fi nevoie să se ridice din pat.

O altă tendinţă populară este amenajarea de spaţii de relaxare în interiorul casei. Acestea pot include saune, băi cu hidromasaj sau doar canapele confortabile în care să te poţi relaxa.

Proprietarii de case de lux mai adaugă facilităţi de tip spa, cum ar fi piscine reci, saune cu infraroşu sau băi cu jacuzzi, scaune de pluş inclusiv în băi, care le fac viaţa mai confortabilă.

Sunt elemente destul de costisitoare, dar există şi modalităţi de a adăuga confort caselor fără a cheltui o avere. De exemplu, putem adăuga o pătură confortabilă pe canapea sau o pernă moale în pat, scrie Business Insider.

"Vor să se simtă confortabil peste tot", a declarat pentru Sotheby's Robert Stilin, un designer de interior: "Ei vor ca dormitorul lor să fie confortabil. Vor ca bucătăria lor să fie confortabilă. Vor ca sufrageria lor să fie confortabilă".

Este o dorinţă dureros de normală. Stilin a adăugat: "Designul devine din ce în ce mai chibzuit. Oamenii îşi acordă mai mult timp pentru a se gândi cu adevărat la cum vor să fie lucrurile".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO