Eveniment

Cine a scumpit energia? Liderii care aprind becurile în România vin la ZF Power Summit 2022, 22-24 februarie, pentru a răspunde la întrebarea-cheie din economie

Cine a scumpit energia? Liderii care aprind becurile în...

Autor: Roxana Petrescu

09.02.2022, 00:04 194

Cei mai mari jucători din producţia, distribuţia şi furnizarea de energie participă la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit pentru a explica cum factura a devenit una dintre principalele provocări pentru o economie întreagă. Pentru prima oară de la lansarea din 2012, dezbaterile ZF Power Summit de anul acesta se vor întinde pe durata a trei zile, în perioada 22-24 februarie. Liderii cheie deja au confirmat prezenţa.

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, Eric Stab, president & CEO ENGIE România, Carlo Pignoloni, CEO & Country Manager Enel România, Ondrej Safar, CEO CEZ România şi Volker Raffel, CEO E.ON România, unii dintre cei mai puternici lideri din energie, participă în calitate de vorbitori la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit, evenimentul dedicat de ZF pieţei energetice. În contextul în care în 2021 preţul energiei a crescut de 5 ori, iar cel al gazului de 4 ori, cei mai importanţi oameni din industrie, de la producători la autorităţi până la furnizori şi consumatori de energie sunt invitaţi să explice care sunt cauzele acestui fenomen şi care sunt măsurile care pot oferi protecţie consumatorilor, fără a afecta apetitul pentru investiţii al greilor din industrie.

Lansat în 2012, ZF Power Summit s-a transformat într-una din cele mai credibile platforme de discuţii dedicate în exclusivitate industriei energetice, reuşind an de an să adune în jurul temelor propuse elita sectorului care ţine o întreagă economie în mişcare.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, evenimentul se va concentra, alături de invitaţii săi, să identifice direcţiile necesare astfel încât oportunităţile aduse de tranziţia energetică să devină instrumente pentru relansarea unui sector aflat acum în tensiune maximă.Cu o structură hibrid, cu paneluri care vor aduce laolaltă perspectiva specialiştilor internaţionali, a autorităţilor europene şi locale şi a liderilor români şi regionali, ZF Power Summit 2022 are misiunea de a răspunde unei întrebări cheie: Deceniul care va schimba energia în România începe acum: Care sunt direcţiile care pot relansa un sector strategic?

 

ZF Power Summit, cel mai important eveniment al platformei de informaţii ZF, ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, complexitatea contextului în care se desfăşoară dezbaterile determinându-ne, pentru prima dată, să extindem durata evenimentului la 3 zile de dialog, în perioada 22-24 februarie. Evenimentul va putea fi urmărit pe www.zf.ro, precum şi pe pagina de Facebook a ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO