Eveniment

Cine mai face angajari si pe unde: Chinezii de la KSHG Auto Harness caută 200 de oameni pentru fabrica de componente auto din judeţul Hunedoara

Cine mai face angajari si pe unde: Chinezii de la KSHG...

Autor: Laurentiu Cotu

22.02.2024, 08:30 2255

În primul semestru din 2023, compania chinezească KSHG Auto Harness a anunţat că va deschide în parcul industrial CTPark Deva II din comuna Băcia o linie de producţie pentru componente auto, cu o suprafaţă de 8.000 mp, care va genera 400 de noi locuri de muncă.

Compania chineză KSHG Auto Harness are disponibile în prezent 200 de locuri de muncă pentru confecţioneri cablaje auto la fabrica din parcul industrial CTPark Deva II din judeţul Hunedoara, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara. În primul semestru din 2023, compania chinezească KSHG Auto Harness a anunţat că va deschide în parcul industrial CTPark Deva II din comuna Băcia o linie de producţie pentru componente auto, cu o suprafaţă de 8.000 mp, care va genera 400 de noi locuri de muncă.

Spre finalul anului trecut, CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar şi administrator de proprietăţi industriale şi logistice, a anunţat că a închiriat încă 13.000 mp de spaţiu de producţie în CTPark Deva II, companiei KSHG Auto Harness. Astfel, compania chinezească a ajuns în prezent să ocupe o suprafaţă totală de 21.000 mp în CTPark Deva II, amplasat în apropierea autostrăzilor care fac legătura cu Bucureşti şi cu graniţele României cu Serbia şi Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO