Eveniment

Conducerea Maternităţii Giuleşti, suspendată până la finalizarea anchetei

18.08.2010, 19:27 27

Întreaga conducere a Maternităţii Giuleşti a fost suspendatăpână la finalizarea anchetei, în urma dispoziţiei primaruluigeneral Sorin Oprescu, informează, miercuri, municipalitatea.

"În urma anunţării rezultatelor anchetei preliminare de laMaternitatea Giuleşti, din dispoziţia primarului general SorinOprescu, întreaga conducere a maternităţii a fost suspendată pânăla finalizarea anchetei", a anunţat municipalitatea, într-uncomunicat citat de Mediafax.

În funcţia de director al maternităţii a fost numită VictoriaNicolau, medic primar anestezist.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, miercuri, primaruluigeneral al Capitalei, Sorin Oprescu, demiterea echipei managerialea Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Panait Sârbu" dinBucureşti, în urma rezultatelor preliminare ale anchetei.

După solicitarea lui Cseke Attila, viceprimarul Capitalei VictorIovici a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că a fost luată încalcul încă de marţi demiterea echipei manageriale de laMaternitatea Giuleşti, însă contractul este încheiat cu MinisterulSănătăţii, astfel că municipalitatea nu poate să facă demiterile înacest caz. Mai multe despre demiterea conducerii MaternităţiiGiuleşti citiţi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO