Eveniment

Mai cresc taxele? Care sunt tendinţele din fiscalitate pe care le văd specialiştii? Urmăriţi miercuri, 8 martie, o discuţie despre fiscalitatea în România în 2023 cu consultanţii şi avocaţii NNDKP. Pe zf.ro, de la ora 10:00

Mai cresc taxele? Care sunt tendinţele din fiscalitate...

Autor: Răzvan Botea

07.03.2023, 00:00 111

Inflaţia, preţurile la energie şi creşterea economică peste aşteptări au fost principalii combustibili pentru creşterea veniturilor bugetului statului în 2022. În 2023 însă lucrurile încep să se schimbe, pentru că preţurile la energie dau înapoi, inflaţia începe mai degrabă să devină o problemă pentru venituri şi creşterea economică se reduce la jumătate, conform prognozelor. În aceste condiţii, marea întrebare este ce va face guvernul pentru a acoperi pierderea de viteză a veniturilor? Vor mai creşte taxele? Vor fi colectate mai agresiv cele existente?

Răspund specialiştii Alina Timofti şi Marius Ionescu de la NNDKP, divizia de consultanţă fiscală, în cadrul ediţiei speciale ZF Live de miercuri, 8 martie, de la ora 10:00. Dezbaterea va fi transmisă pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiari.

De asemenea, la dezbatere va fi prezent şi Ciprian Păun, partener Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), avocat specializat în litigii fiscale.

Avocaţii şi consultanţii NNDKP vor prezenta conceptul CELF – Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale – o comunitate profesională, care a evoluat către crearea unei platforme de comunicare care să permită coagularea de idei care vor fi propuse în spaţiul public, cu privire la domeniul disputelor fiscale. Platforma facilitează inclusiv comunicarea formală cu autorităţile competente.

Ce este şi cum funcţionează comunitatea? Cine poate să participe la activităţi? Ce beneficii au cei care sunt invitaţi să participe? Aflaţi miercuri, 8 martie, de la ora 10:00, pe zf.ro.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO