Eveniment

Cristian Popescu Piedone şi-a lansat oficial candidatura la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone şi-a lansat oficial candidatura...

Autor: Laura Buciu

17.03.2024, 12:49 56

Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) şi primar al Sectorului 5, şi-a lansat, duminică, în mod oficial, candidatura la Primăria Capitalei. Fiul său, Vlad, va candida la Primăria Sectorului 5.

Cristian Popescu Victor Piedone a fost desemnat cu unanimitate de voturi candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti din partea PUSL.

„Sunt onorat cu responsabilitatea cu care am fost învestit. Este o etapă mult mai serioasă din viaţa mea. Vom sschimba multe atât în comportamentul pe care l-aţi cunoscut în peste 30 de ani, cât şi în evoluţia şi interesul cetăţeanului de acolo de unde am plecat şi unde am rămas”, a spus Popescu Piedone, la evenimentul de lansare a candidaturilor pentru Primăria generală.

Acesta a anunţat şi candidaţţii de la sectoarele 1 – 6.

La sectoarele 2 şi 4 PUSL nu va avea candidat, partidul având o alianţă electorală cu PSD încă în vigoare, motiv pentru care îl va susţine la Sectorul 4 pe actualul edil Daniel Băluţă şi pentru Sectorul 2 este aşteptată anunţarea candidaţilor de către alte formaţiuni politice.

Astfel, pentru funcţia de primar la sectorul 1 din partea PUSL va candia Liviu Negoiţă. La Sectorul 3 a fost desemnat Vasile Negrilă, la Sectorul 5 – deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, iar la Sectorul 6 – Bogdan Vintileasa.

„Fiecare în viaţă, copiii îşi urmează părinţii. Şi dumneavoastră, jurnalişti, pictori, stomatologi, copilul vrea să fie ce a fost tatăl. Vlad (fiul lui Cristian Popescu Piedone - n.r.) a crescut în administraţia locală, cu bune, cu rele, cu absenţa mea de acasă, şi asta i-a plăcut şi asta îi place. Şi nu este hotărârea mea sau a lui, este hotărârea electoratului. Singurul decident, dacă Vlad merge mai departe, (...) este electoratul”, a mai spus Piedone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO