Eveniment

Edi Iordănescu: Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de această grupă

Edi Iordănescu: Obiectivul nostru este să mergem mai...

Autor: Gabriel Pecheanu

02.12.2023, 21:45 122

“Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de aceasta grupă. Vom continua să muncim ca şi până acum, avem drumul nostru, şansa noastră, şi împreună, cu unitate şi încredere, am demonstrat că putem realiza multe lucruri frumoase. Nu va fi uşor, indiferent de echipa care va veni din play-off. Este Campionatul European şi toate formaţiile de aici sunt valoroase”, spune, potrivit frf.ro, Edi Iordănescu.

În urma tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Hamburg, echipa naţională a Românie va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei şi a câştigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania şi Scoţia.

Tragerea la sorţi a avut loc la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, Germania. Hamburg este unul dintre cele zece oraşe gazdă ale EURO 2024 şi va găzdui patru meciuri din grupe şi un sfert de finală.

La eveniment a fost prezent selecţionerul Edward Iordănescu, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO