Eveniment

Experimentaţi magia unei ierni regale la JW Marriott Bucharest Grand Hotel Cele mai frumoase evenimente de Crăciun şi Revelion

Advertorial

Experimentaţi magia unei ierni regale la JW Marriott...

Autor: Publicitate

27.10.2023, 07:00 197

Pregătiţi-vă să îmbrăţişaţi farmecul sezonului de iarnă cu cele mai extravagante şi de neuitat petreceri din oraş! JW Marriott Bucharest Grand Hotel prezintă o serie de petreceri de iarnă care promit să fie punctul culminant al sezonului festiv. Pregătiţi-vă să vă cufundaţi în eleganţă, muzică şi delicii culinare.

În acest an, JW Marriott Bucharest Grand Hotel vă invită să porniţi într-o călătorie prin tărâmul unei ierni regale, cu evenimente fabuloase de Crăciun pentru întreaga familie şi patru petreceri exclusiviste de de Revelion.

Detalii pe https://www.revelionlamarriott.ro/.

Evenimente de Crăciun la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Printre clinchetele vesele ale clopoţeilor de sanie şi sclipirea luminilor, JW Marriott vă prezintă o serie spectaculoasă de evenimente de Crăciun care vă vor încălzi inima şi vor crea amintiri preţioase pentru întreaga familie. În acest sezon de sărbători, am pregătit o mulţime de momente frumoase, pentru a vă face Crăciunul cu adevărat magic.

Winter Brunch - 26 noiembrie, 3, 10 şi 17 decembrie

Dând startul sărbătorilor de Crăciun cu indulgenţă pură, Winter Brunch-ul este o experienţă culinară încântătoare. Echipa noastră culinară a pregătit un meniu plin de delicii de sezon, asigurându-se că fiecare preparat este o încântare. Savuraţi mâncăruri tradiţionale, dar şi preparate internaţionale, în compania familiei şi a prietenilor la JW Steakhouse.

Rezervări la Tel +4 021 403 1903 jwsteakhouse@marriott.com

Petrecere pentru copii de Sfântul Nicolae - 6 decembrie

Crăciunul este un moment pentru toată lumea, în special pentru cei mici. Pe 6 decembrie, invităm copiii să ni se alăture pentru o petrecere în cinstea lui Moş Nicolae. Pregătiţi-vă pentru o zi plină de râsete, jocuri şi surprize, în timp ce ‘Moşul’ îşi face o apariţie specială, aducând surprize pentru cei mici.

Rezervări la Tel +4 021 403 1919 champions@marriott.com

Atelier de turtă dulce pentru copii - 20 decembrie

Ce descrie mai bine Crăciunul, decât aroma încântătoare a prăjiturilor de turtă dulce proaspăt coapte? În acest sezon de sărbători, atelierul nostru pentru copii le oferă şansa de a fi mai creativi, decorându-şi propriile capodopere din turtă dulce. Sub îndrumarea patiserilor noştri pricepuţi, copiii vor învăţa arta decorării unei case din turtă dulce şi, bineînţeles, se vor bucura de creaţiile lor gustoase!

Rezervări la Tel +4 021 403 1901 viennalounge@marriott.com
 

Brunch şi Cină de Crăciun - 25 decembrie

Ziua de Crăciun la JW Marriott este un eveniment fastuos, începând cu un Brunch delicios şi culminând cu o rafinată cină de Crăciun. Echipa noastră culinară a pregătit o ofertă festivă care să surprindă esenţa sezonului. Bucuraţi-vă de o călătorie gastronomică cu o varietate de preparate care să satisfacă toate gusturile. Fie că este vorba de preparate tradiţionale Româneşti, sau de delicatese din bucătăria internaţională, meniul nostru este conceput pentru a satisface toate gusturile.

Rezervări la Tel +4 021 403 1903 jwsteakhouse@marriott.com

Începeţi anul 2024 înfăşurat în eleganţă! Patru petreceri de neuitat, o singură temă regală de iarnă

În timp ce anul se apropie de sfârşit şi aşteptăm cu nerăbdare zorii unui nou început, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se pregăteşte să găzduiască cele mai spectaculoase petreceri de Revelion, care vor pregăti terenul pentru un an plin de râsete, dragoste şi posibilităţi nelimitate. În acest Ajun de Anul Nou, alăturaţi-vă nouă pentru o noapte de sărbătoare şi bucurie, în timp ce ne luăm adio de la vechi şi întâmpinăm noul cu eleganţă, entuziasm şi extravaganţă de neegalat.

Experimentaţi extravaganţa minunilor regale

Atunci când participaţi la oricare dintre petrecerile noastre Royal Winter, veţi fi transportaţi într-o lume regală, completată de trupe live care vă vor ţine cu siguranţă în picioare. Horia Brenciu & HB Orchestra, Bella Santiago, Romanita & Band, Funky Band, Divine şi momente speciale cu spectacol de dans vor duce petrecerile noastre la un nou nivel de distracţie! Meniul bogat şi băuturile delicioase vor satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi, în timp ce decorul plin de farmec vă va face cu siguranţă să începeţi anul într-o notă elegantă.

Alegeţi-vă destinaţia regală:

  • Court Secrets în Grand Ballroom

  • Imperial Glamour în Constanţa Ballroom

  • Noble Romance în Cucina – The Italian Kitchen

  • Dancing in Diamonds la JW Steakhouse

Informaţii despre bilete

Costul unui bilet pentru petrecerile de Revelion este 1650 de lei de persoană. Acest bilet all-inclusive acoperă intrarea, accesul la toate activităţile de divertisment şi un festin de mâncare şi băuturi demne de un rege sau o regină.

Nu rataţi şansa de a lua parte la aceste sărbători spectaculoase. Biletele sunt disponibile în număr limitat, aşa că rezervaţi-vă din timp locul pentru a vă asigura un loc la cele mai căutate evenimente din acest sezon festiv. Pentru a face rezervări şi întrebări, vă rugăm să contactaţi coordonatorul nostru de evenimente la Tel +4 0724 000 786 sau să ne trimiteţi un e-mail la revelion@marriott.com.

Mai multe detalii pe: https://www.revelionlamarriott.ro/.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Cu 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox 2000 mp) şi 6 restaurante şi lounge-uri, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai generoase, luxoase şi versatile hoteluri din Bucureşti. Deschis în 2000, bucurându-se de o poziţionare privilegiată, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, câştigător consecvent a numeroase premii de excelenţă internaţionale şi locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucură a fi o destinaţie preferată pentru personalităţi din Europa, precum şi pentru demnitari internaţionali. Hotelul se face remarcat atât prin decorul impresionant, cât şi prin plenitudinea serviciilor reunite sub un singur acoperiş: 6 restaurante selecte, un centru de conferinţe cu dotări tehnice de ultimă oră, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa şi fitness. Indiferent dacă optează pentru o spaţioasă cameră de oaspeţi sau vin la cină sau prânz, toţi oaspeţii sunt răsfăţaţi cu servicii complete, la standarde de excepţie, la orice oră.

 

Despre JW Marriott
JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International si este prezent în întreaga lume, în oraşe cheie şi destinatii unice. Brandul se adreseaza călătorilor rafinaţi şi încrezători, care caută JW Treatment ™ - filozofia brandului, potrivit careia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Experienţele create de acestia îi ajută pe oaspeţi să fie pe deplin prezenţi, să creeze legături şi să-şi revitalizeze mintea, corpul şi spiritul.

Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeţilor să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp şi revitalizat în spirit - prin programe şi oferte care îi încurajează să fie impreuna, să acţioneze cu intenţie şi sa experimenteze fiecare moment la maxim.

Astazi sint peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente in peste 25 tari. Vizitati JW Marriott online, si pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participa in programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care inlocuieste Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, si Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le ofera membrilor sai un portofoliu extraordinar de branduri, experiente unice prin Marriott Bonvoy Moments si beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la sederi gratuite. Pentru inrolarea gratuita sau mai multe informatii despre program, vizitati MarriottBonvoy.marriott.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO