Eveniment

FCSB-Petrolul şi U Cluj-FC Botoşani, partidele de duminică din Superliga

FCSB-Petrolul şi U Cluj-FC Botoşani, partidele de...

Autor: Cosmin Pirv

03.03.2024, 08:24 28

Două partide sunt programate duminică în Superliga. FCSB primeşte vizita Petrolului, iar U Cluj îşi continuă cursa spre play-off, jucând cu cu FC Botoşani.

Partida FCSB-Petrolul este programată de la ora 20.30.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 95 de ori, de 55 de ori s-au impus „roş-albaştrii" bucureşteni, de 20 de ori au câştigat prahovenii, iar alte 20 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

În 9 aprilie 2015, FCSB - Petrolul 0-1, a fost ultima victorie reuşită de ploieşteni pe prima scenă în duelurile cu gruparea bucureşteană.

U Cluj continuă cursa pentru calificarea în play-off şi joacă de la ora 14.30 pe teren propriu cu FC Botoşani.

Conform LPF, Oţelul-FC Botoşani 0-2, din decembrie 2023 a fost singura victorie reuşită de botoşăneni în precedentele 16 deplasări din Superliga României, interval în care au mai înregistrat din postura de vizitatori patru rezultate de egalitate şi 11 partide pierdute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de opt ori, de trei ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de botoşăneni, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO