Eveniment

Francezii si germanii refac cu 10 mil. euro o linie de tramvai

15.04.2004, 00:00 15

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a atribuit, recent, doua contracte in valoare totala de 10,3 milioane euro pentru modernizarea unor tronsoane ale unei linii de tramvai din Bucuresti.
Un consortiu format din companiile Amec Spier Rail - Franta si Swietelsky Baugesellschaft din Germania va reabilita calea de rulare a liniei 12 pe un tronson situat pe Soseaua Giurgiului. Lucrarile vor consta in demontarea liniilor de tramvai, constructia infrastructurii si a suprastructurii necesare, a pasajelor carosabile si pietonale, a peroanelor si a retelelor subterane.
Contractul are o valoare de 8,5 milioane euro si a fost atribuit in urma unei licitatii deschise.
Compania germana Balfour Beatty Rail va monta o noua linie electrica aeriana pentru linia 12, intre CFR Progresu si Autogara Filaret, dupa ce a cistigat o licitatie deschisa pentru un contract in valoare de 1,8 milioane euro.
De altfel, societatea germana va realiza reteaua aeriana in doua depouri bucurestene - Militari si Alexandria -, lucrarile in valoare de 1,3 milioane euro fiind contractate la sfirsitul anului trecut. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO