Eveniment

Gala Avocaţilor: ZF a premiat casele de avocatură care au fost implicate în cele mai mari tranzacţii ale anului 2010

Gala Avocaţilor: ZF a premiat casele de avocatură care au fost implicate în cele mai mari tranzacţii ale anului 2010

Autor: Cristi Moga, Ioana David

25.05.2011, 23:42 485

Ziarul Financiar a premiat marţi-seară casele de avo­ca­tură debusiness care au reuşit în 2010 să fie parte în cele mai maritranzacţii de pe piaţă, fie că au fost în energie, retail, farmasau internet. De asemenea, au fost premiate primele trei case deavocatură care au reuşit anul trecut să "factu­reze" şi să încasezecei mai mulţi bani de la clienţi.

Premiile au fost acordate în cadrul evenimentului GalaAvocaţilor, ediţia a doua, orga­nizat de către Ziarul Fi­nanciarîmpreună cu RBS Bank, Opel şi Victoria Men.

În cea de-a treia ediţie a anuarului Caselor de Avocatură sunt informaţii despre cele mai mari 100 de firme din BucureştiÎncadrul galei premiul pentru cele mai mari venituri înregistrate în2010 a fost decernat firmei Ţuca Zbârcea & Aso­ciaţii, care aprimit şi alte două premii pentru asistenţa oferită compa­niilorcare au realizat cele mai mari tran­zacţii din zona agro şi FMCG,respectiv vânzări de site-uri web. Mai exact, tranzacţiile pentrucare Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost premiată sunt asistareaSofiproteol la achiziţia Expur Urziceni şi pentru asistarea GED lacumpărarea site-ului Paravion (unde a câştigat şi Sfârâială &Asociaţii care au asistat vânzătorii).

Locul doi în topul celor mai mari venituri din 2010 a fostocupat de NNDKP, firmă premiată şi pentru impli­carea în cea maimare tranzacţie imobi­liară din 2010, respectiv pentru consul­tanţaoferită în cadrul celei mai mari finanţări acordate unei firme,excluzând creditele acordate unor multinaţionale cu activitate şipe piaţa locală.

Cea de-a treia poziţie în clasamentul veniturilor a fostobţinută de Muşat & Asociaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO