Eveniment

Gandul: O întrebare la care ministrul Sănătăţii trebuie să răspundă: 30 au murit, ce şanse la viaţă au cei 90 de răniţi în stare critică?

Gandul: O întrebare la care ministrul Sănătăţii...
01.11.2015, 20:27 386

30 de tineri au murit, alţi 146 se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital. Pentru 90 dintre ei este o luptă contracronometru, iar fiecare secundă care trece se scurge, rareori în favoarea lor. În doar 24 de ore numărul victimelor în stare critică după incendiul din Clubul Colectiv aproape că s-a triplat. De la 35 la 90, potrivit declaraţiilor ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Şansa lor la viaţă depinde de puterea organismului lor de a lupta, dar şi de capacitatea sistemului de sănătate de a face faţă unei astfel de provocări. Dincolo de pelerinajul la locul tragediei şi la spitalele unde sunt internaţi răniţii şi mesajele de pe Facebook, cei responsabili nu au răspuns până acum la câteva întrebări esenţiale, de ale căror răspunsuri depinde în mare măsură supravieţuirea tinerilor aflaţi în stare critică la spital.

Aticolul integral, pe gandul. info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO