Eveniment

Hunedoara: 111 elevi eliminaţi miercuri de la proba obligatorie a bacalaureatului

Hunedoara: 111 elevi eliminaţi de la un centru de examen, la proba obligatorie a bacalaureatului

Autor: Nicoleta Medrea

29.06.2011, 12:20 508

Un număr de 111 elevi din cei 159 prezenţi în centrul de examende la Grupul Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu au fosteliminaţi, miercuri, de la proba obligatorie a profilului dincadrul examenului de bacalaureat, pentru fraudă sau pentrutentativă de fraudă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara, AlexandruLăutaru, a declarat că 111 elevi din cei 159 prezenţi în centrul deexamen de la Grupul Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu au fosteliminaţi de la proba de matematică din cadrul examenului debacalaureat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

"Nu pot să vă dau mai multe amănunte legat de acest subiect,acum încercăm şi noi să vedem ce s-a întâmplat acolo", a spusLăutaru.

Lăutaru a adăugat că unul dintre subiecte ar fi fost rezolvat şis-a declanşat o anchetă pentru a se afla cine a rezolvatsubiectul.

Surse din cadrul ISJ Hunedoara au declarat că eliminiareacandidaţilor s-a făcut în urma unui telefon anonim în care opersoană anunţa că în şase săli de examinare unul dintre subiecteledate candidaţilor a fost rezolvat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO