Eveniment

Ianis Hagi: Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii

Ianis Hagi: Vrem să ne calificăm mai departe, dar...

Autor: Gabriel Pecheanu

02.12.2023, 21:53 31

Ianis Hagi spune, după tragerea la sorţi a Euro 2024, că Naţionala României se va lupta „de la egal la egal” cu fiecare echipă din grupă: „Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii”.

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă! Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici şi-a câştigat dreptul prin muncă”, spune, potrivit frf.ro, Ianis Hagi.

În urma tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Hamburg, echipa naţională a României va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei şi a câştigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania şi Scoţia.

Tragerea la sorţi a avut loc la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, Germania. Hamburg este unul dintre cele zece oraşe gazdă ale EURO 2024 şi va găzdui patru meciuri din grupe şi un sfert de finală.

La eveniment a fost prezent selecţionerul Edward Iordănescu, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO