Eveniment

Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcţiile pe care le deţinea în PNL

Autor: Laura Buciu

01.02.2024, 22:55 44

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi unul dintre cei mai influenţi lideri din PNL, Iulian Dumitrescu, a anunţat, joi seara, după ce a fost pus sub control judiciar în dosarul deschis de DNA, că demisionează din toate funcţiile din partid.

„Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”, a spus Iulian Dumitrescu, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Acesta afirmă că a pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate.

„Colaborez cu instituţiile statului pentru a se lămuri cauza şi a se afla adevărul faptic. Conform legii, sunt în continuare beneficiarul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai spus Dumitrescu.

Şeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, împreună cu sora şi cumnatul, puşi sub control judiciar de DNA

Procurorii DNA i-au pus sub control judiciar pe Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, dar şi pe sora sa, Angelica Marilena Lambrea, şi cumnatul său, Adrian Daniel Lambrea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO