Eveniment

Jucători de fotbal de la Dinamo, audiaţi într-un dosar privind furturi de maşini de lux

Foşti jucători de fotbal de la Dinamo, audiaţi într-un dosar privind furturi de maşini de lux - VIDEO

Autor: Mediafax

19.04.2011, 20:16 88

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au emismandate de aducere pe numele lui Cristi Munteanu, fost portar alechipei de fotbal Dinamo Bucureşti, şi pe numele unui altfotbalist, Andrei Mărgăritescu, în dosarul de furturi auto de lux,în care marţi dimineaţă au avut loc opt percheziţiidomiciliare.

Andrei Mărgăritescu (31 de ani), mijlocaş al echipei Dinamo, arfi proprietarul autoturismul Audi pe care a condus-o CristiMunteanu, despre care poliţiştii au informaţii că ar fi furată.

Mărgăritescu a fost căutat de poliţişti pentru a pune înexecutare mandatul de aducere al Parchetului pentru a fi audiatîntr-un caz de furturi de autoturisme de lux. Întrucât nu a fostgăsit la domiciliu şi nici în alte locuri cunoscute, el a fostaşteptat la aeroport unde se ştia faptul că echipa Dinamo urma săplece spre Cluj-Napoca.

Astfel, Măgăritescu a fost oprit şi urcat în maşina Poliţieipentru a fi dus la Serviciul Furturi Auto, unde va fi audiatalături de fostul portar Cristian Munteanu.

"Nu am nicio legătură", a spus Mărgăritescu înainte de a intraîn sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală

Cei doi sportivi ar fi cumpărat maşini furate de la membriigrupării vizate de anchetatorii bucureşteni. Nu s-a stabilit încădacă vor şi puşi sub învinuire sau dacă vor rămâne martori îndosar. Citiţi mai mult despre jucători de fotbal de la Dinamo, audiaţi într-un dosar privindfurturi de maşini de lux pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO