Eveniment

Klaus Iohannis: Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crize

Klaus Iohannis: Fără o coerenţă guvernamentală, ar...

Autor: Gabriel Pecheanu

01.12.2023, 14:28 31

„Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crizele multiple cu care ne confruntăm”, spune Klaus Iohannis. El afirmă că „i se pot reproşa lucruri şi acestei guvernări”.

„Am trecut în ultimii ani prin crize grave, culminând cu începerea unui război la graniţele noastre, un război care părea de neconceput pentru Europa acestor vremuri. Nu au fost deloc uşoare lunile de incertitudini şi de temeri despre cum ar putea să evolueze situaţia”, spune Klaus Iohannis la recepţia de Ziua Naţională de la Palatul Cotroceni.

El afirmă că, chiar dacă aceste crize nu sunt încheiate, autorutăţile au reişit să menţină economia solidă, să încurajeze investiţiile, să asigure securitatea românilor.

„Şi toate acestea nu ar fi fost posibile dacă nu am fi avut o guvernare stabilă, fără blocaje politice toxice, chiar dacă i se pot reproşa lucruri şi acestei guvernări. Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crizele multiple cu care ne confruntăm”, încheie Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO