Eveniment

Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier mă onorează, dar este o speculaţie

Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier mă onorează, dar este o speculaţie

Sorin Mândruţescu, şeful Oracle România

Autor: Razvan Craciun

28.03.2011, 23:50 51

Directorul general al Oracle Ro­mânia Sorin Mândruţescu susţinecă vehicularea numelui său pentru poziţia de prim-ministru este ospeculaţie.

"Legat de vehicularea numelui meu pentru poziţia deprim-ministru, pot preciza că o încadrez la speculaţii. Măonorează, dar rămâne o speculaţie. În acelaşi registru s-au plasatşi speculaţiile neconfirmate de nu­mire mea ca şi ministru alcomu­nica­ţiilor anul trecut", a afirmat ieri Mândruţescu.

Numele directorului general al Oracle România a fost vehiculatrecent în presă pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru în cazuldemisiei lui Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat săptămâna trecută laRealitatea TV că, dacă se pierde majoritatea în Parlament, soluţiape care o va propune clasei politice va fi un premier independent,rămânând de văzut dacă partidele vor accepta.

În luna februarie surse democrat-liberale au declarat că dindiscuţiile preşe­dintelui Traian Băsescu cu reprezentanţii PDL areieşit posibilitatea înlocuirii premierului Emil Boc, o variantă,susţinută de şeful statului, fiind numirea unui premierindependent.

În acest context, presa a vehiculat la acea dată mai multe nume,cum ar fi Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Cristian Popa sau CălinGeorgescu.

AFACERI DE LA ZERO