• Leu / EUR4.9419
  • Leu / GBP5.6702
  • Leu / USD4.9805
Eveniment

Meniu tradiţional oltenesc, la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu

Meniu tradiţional oltenesc, la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu

Autor: Carmen Dumitrescu Rusan

30.03.2019, 18:51 9670

Meniul ales pentru petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu este unul tradiţional oltenesc, cu friptură, sarmale şi peşte. Întrebată despre luna de miere, Lia Olguţa Vasilescu a spus că va fi campanie electorală în luna de miere.

Claudiu Manda a declarat, înainte de petrecerea care are loc în comuna Işalniţa, judeţul Dolj, că sunt 517 invitaţi - „colegi de partid, din Biroul Permanent Naţional, colegi din judeţul Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi” - şi speră ca toţi să se simtă bine.

Printre invitaţi se numără şi Liviu Dragnea, despre care Lia Olguţa Vasilescu a spus că speră să vină şi premierul Viorica Dăncilă, fostul ministul al Muncii spunând că aceasta i-a promis că va participa la eveniment.

Întrebat dacă are emoţii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoţii”.

Şi Lia Olguţa Vasilescu a spus că are „un pic de emoţii”, pentru că de fiecare dată i se pare că nu a avut suficient timp să pun lucrurile în ordine. ”Să spunem că va ieşi foarte bine”, a afirmat fostul ministru al Muncii.

Întrebat, de asemenea, despre meniul ales pentru invitaţi, Manda a spus că este unul tradiţional oltenesc, cu aperitiv, friptură, sarmale şi peşte.

Cortul în care are loc nunta a fost decorat cu lalele, despre care Lia Olguţa Vasilescu a spus că sunt florile ei preferate şi este şi sezon.

În ce priveşte dansul mirilor, Claudiu Manda a spus că acesta va exista, dar nu va fi ceva spectaculos, pentru că nu a fost timp pentru pregătire.

Întrebată despre luna de miere, Olguţa Vasilescu a răspuns: „Nu cred că o să avem luna de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere”.

Întrebaţi, de asemenea, dacă se gândesc la copii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ, ziariştii precizând apoi că nu se referă la copiii pe care cei doi îi au deja.

Petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu are loc într-un cort privat în comuna Işalniţa, judeţul Dolj. Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată atunci de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9419
Diferență: -0,1051
Ieri: 4.9471
Azi: 4.9805
Diferență: -0,6483
Ieri: 5.0130
Azi: 5.6702
Diferență: -0,3585
Ieri: 5.6906
Azi: 5.0577
Diferență: -0,2426
Ieri: 5.0700