Eveniment

Ministrul Transporturilor despre podul de la Brăila: Nu există niciun fel de problemă de siguranţă

Ministrul Transporturilor despre podul de la Brăila: Nu...

Autor: Gabriel Pecheanu

01.09.2023, 10:53 36

Podul de la Brăila este sigur, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. El răspunde ironic criticilor USR: „Dacă au temeri să treacă peste pod, să treacă cu bacul dacă ştiu unde se află Brăila”.

„Până aseară (joi seara - n.r.) au fost verificate peste 50.000 de şuruburi. La cele peste 50.000 de şuruburi s-au găsit 100 nestrânse. O să se termine această verificare zilele următoare. Nu e niciun fel de pericol să pice podul, să pice unii în Dunăre şi aşa mai departe”, spune Sorin Grindeanu.

El răspunde criticilor USR.

„Am văzut nişte formaţiuni politice care fac şi plângere pe la Bruxelles. Dacă au temeri să treacă peste pod, să treacă cu bacul dacă ştiu unde se află Brăila, că eu am mari dubii că domnii ăştia ştiu unde e Brăila. Dacă nimeresc Brăila, pot merge cu bacul... Vă asigur că nu există niciun fel de problemă de siguranţă”, încheie ministrul Transporturilor.

Europarlamentarul USR Vlad Botoş a trimis o scrisoare comisarului pentru Coeziune şi Reformă, Elisa Ferreira, prin care cere informaţii despre respectarea standardelor de siguranţă în construcţii în ceea ce priveşte Podul de la Brăila, un mare proiect deja inaugurat şi finanţat cu bani europeni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO