Eveniment

Mult aşteptatul Start-Up Nation 2018 va fi lansat la sfârşitul lunii decembrie. 10.000 de proiecte pot beneficia de o finanţare în valoare de 200.000 de lei

Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat: Start-Up Nation va fi un program simplu şi intuitiv, cu mai puţină birocraţie.

Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat: Start-Up Nation va fi un program simplu şi intuitiv, cu mai puţină birocraţie.

Autor: Florentina Niţu

19.12.2018, 00:07 1384

De finanţarea acordată prin programul Start-Up Nation 2018 pot beneficia societăţile înfiinţate după 30 ianuarie 2017 care activează în domeniile: producţie, industrii creative, servicii şi comerţ.

Start-Up Nation 2018, care stimulează înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii, sprijinind tinerii antre­pre­nori, prin acordarea unei finanţări nerambursabile de 200.000 lei pentru fiecare proiect, va fi lansat la sfârşitul anului, pe 27 decembrie. Astfel, 10.000 de start-up-uri, dintre cele care îşi vor depune planul de afaceri pe aplicaţie, pot obţine finanţare din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA).

„Platforma informatică este pregătită pentru lansarea înscrierilor. Îi încurajez pe antreprenori să depună planuri de afaceri sustenabile şi să evalueze corect numărul de locuri de muncă create, pentru că, atrag atenţia, punctajul încurajează achiziţia de echipamente tehnologice. Start-Up Nation va fi un program simplu şi intuitiv, cu mai puţină birocraţie. Antreprenorul trebuie să se ocupe de afacerea lui, nu să plimbe hârtii“, a declarat Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO