Eveniment

O veste bună: Vânzarea online în trafic intern a biletelor este posibilă la toate trenurile CFR Călători

O veste bună: Vânzarea online în trafic intern a...

Autor: Cosmin Pirv

15.11.2022, 12:27 63

CFR Călători anunţă că, începând de marţi, vânzarea online în trafic intern a legitimaţiilor de călătorie este posibilă la toate trenurile companiei. 

„În cadrul acţiunilor desfăşurate pentru creşterea gradului de digitalizare şi accesibilitate, începând de astăzi, 15 noiembrie 2022, CFR Călători a implementat sistemul xSell-mobile la nivelul întregului personal de tren. Acest fapt permite emiterea legitimaţiilor de călătorie, rezervarea automată a locurilor, scanarea legitimaţiilor, validarea biletelor online şi a titlurilor metropolitane prin intermediul dispozitivelor mobile”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Compania precizează că personalul de tren este dotat cu dispozitive compuse din aparate mobile dotate cu NFC (pentru plata cu card contactless) şi posibilităţi de scanare a codurilor de bare şi QR, precum şi imprimante termice pentru tipărirea biletelor.

Astfel, finalizarea implementării acestei soluţii permite vânzarea online în trafic intern a legitimaţiilor de călătorie la toate trenurile CFR Călători.

În plus, această soluţie asigură o servire mai rapidă şi mai facilă a călătorilor în tren şi reducerea timpului limită stabilit pentru achiziţionarea biletelor online până în momentul plecării trenului din staţia de îmbarcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO