Eveniment

Oficialii Catena, despre cazul farmacistului Şonea, arestat pentru că vindea cutii de medicamente consumatorilor de droguri: „Ne delimităm, ferm, de faptele persoanei cercetate şi vă informăm că s-a dispus desfacerea contractului de muncă”

Oficialii Catena, despre cazul farmacistului Şonea,...

Autor: Mirabela Tiron

22.09.2023, 23:03 3784

 Oficialii Catena au transmis că au aflat din presă şi de la autorităţi despre suspectul Constantin Şonea (farmacist ce se ecupă de quality mangement la Catena- potrivit linkedin.com),  care a fost arestat pentru că vindea mai  multe cutii de medicamente folosite de consumatorii de droguri.

„Firma noastră a luat la cunoştinţă, din presă şi de la autorităţi, în cursul zilei de ieri, despre suspectul vizat în cazul de furt de produse. Ne delimităm, ferm, de faptele persoanei cercetate şi vă informăm că s-a dispus desfacerea contractului de muncă.Managementul colaborează cu organele de anchetă, pentru elucidarea cazului. Publicul va afla adevărul pe măsura ce rezultatele anchetei aflate în derulare ne vor fi aduse la cunoştinţă.Menţionăm că inventarele, dispuse şi efectuate de echipele de auditori, nu au evidenţiat lipsuri. Colegii din toată ţara speră că munca lor va continua să fie apreciată, în ciuda acestui incident major, pe care îl regretăm cu toţii”, au transmis către ZF oficialii de la biroul de presă al Fildas Grup.

Grupul Catena-Fildas, controlat de antreprenoarea Anca Vlad, a avut anul trecut afaceri cumulate de 2,5 miliarde de euro din retailul farma şi distribuţia de medicamente în 2022, după un avans de 27% faţă de anul anterior.

Farmacistul Constantin Şonea (care se  ocupă de  funcţia de quality management la farmacia Catena- potrivit linkedin) a fost capturat de DIICOT în flagrant şi a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta vânduse mai multe cutii de medicamente folosite şi de dependenţii de droguri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO