Eveniment

Ponta il aduce în guvern pe Cristian Botan, tânărul despre care ZF a scris că a facut un site care să revoluţioneze angajările la stat. Citiţi aici articolul cu 63.000 de accesări de unde a plecat totul

Ponta il aduce în guvern pe Cristian Botan, tânărul despre care ZF a scris că a facut un site care să revoluţioneze  angajările la stat. Citiţi aici articolul cu 63.000 de accesări de unde a plecat totul

Autor: Departamentul Politic

03.12.2012, 11:32 7158

Premierul Victor Ponta a anunţat că îl va coopta în echipa sa pe Cristian Botan, tânărul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituţiile statului.

Citiţi aici articolul cu 63.000 de accesări de unde a plecat totul

"Pentru inceput, vom prelua site-ul său ca pagina oficială de anunţuri privind posturile publice", a afirmat Ponta.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, într-o campanie de teasing pe blogul personal, că pregăteşte un "transfer surpriză" în echipa guvernamentală, fiind vorba despre o persoană care va atrage atenţia multora şi se va alătura luni Cabinetului.

"Românii trebuie să afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis să vă spun încă de astăzi că săptamâna viitoare pregătim un «transfer surpriză». De mâine ni se va alătura, la nivelul echipei din Guvern, o persoană care, sunt convins, va atrage atenţia multora dintre voi", susţine Victor Ponta.

AFACERI DE LA ZERO