Eveniment

Primarul Braşovului, Allen Coliban: Să pierzi bani europeni alocaţi pentru construirea de spitale noi este o crimă

Primarul  Braşovului, Allen Coliban: Să pierzi bani...

Autor: Gabriel Pecheanu

09.09.2023, 20:39 90

Primarul  Braşovului, Allen Coliban, despre cererea de modificare a PNRR pe care Guvernul a trimis-o vineri la Bruxelles, că premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, „trebuie să dea socoteală pentru incompetenţă şi pentru ticăloşie”.

„Ciolacu şi Rafila trebuie să dea socoteală pentru incompetenţă şi pentru ticăloşie. Într-o ţară cu sistem de sănătate la pământ, să pierzi bani europeni alocaţi pentru construirea de spitale noi este o crimă”, transmite primarul Allen Coliban (USR).

El afimă că si la Braşov este nevoie de infrastructură spitalicească nouă.

„Spitalele noastre publice arată dezastruos. Deşi spitalele nu se află în administrarea Primăriei, ne-am mobilizat şi am dezvoltat proiectul pentru noul spital de Pneumo şi Infecţioase. Un proiect bun, un proiect matur, un proiect care s-a clasat pe locul 7 din 49 de proiecte în evaluarea Ministerului Sănătăţii! Ciolacu şi Rafila trebuie să spună când va semna Guvernul contractul de finanţare pentru Spitalul de Pneumo şi Infecţioase, proiect aprobat încă din ianuarie”, încheie Coliban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO