Eveniment

Reacţia lui Darren Cahill după înfrângerea Simonei din primul tur la US Open: Când devine emoţională, Simona pierde foarte multe puncte, trebuie să renunţe la asta

Reacţia lui Darren Cahill după înfrângerea Simonei...

Autor: Mihaela Măncilă, Mediafax

29.08.2018, 11:09 149

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit pentru prima dată după eliminarea Simonei Halep din primu tur de la turneul US Open. 

Australianul a susţinut că Simona nu se mai poate concentra în momentul în care se enervează, iar acest lucru o face să piardă multe puncte şi să ajungă să fie eliminată din competiţii.

"Simona ştie care sunt problemele ei. Atunci când devine puţin prea emoţională pierde foarte multe puncte la rând. Din acest motiv trebuie să renunţe la asta", a spus Darren Cahill la ESPN.

Numărul 1 WTA a pierdut în fata jucătoarei din Estonia Kaia Kanepi cu scorul de 2-6, 4-6, in primul tur al US Open,

In 2017, Halep a pierdut tot în primul tur, cu 4-6, 6-4, 3-6, în faţa Mariei Sharapova. Contănţeanca a mai fost eliminată anterior în primul tur al US Open, la prima ei participare, în 2010, când a fost învinsă de Jelena Jankovic din Serbia, locul 5 WTA atunci, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5.

Cea mai buna performanţă a Simonei Halep la Flushing Meadows a fost în 2015, când a ajuns până în semifinale.

Pentru Simona urmează o pauză de o lună de zile. Următorul turneu la care va participa este turneul din China, Wuhan (23-30 septembrie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO