Eveniment

Restanţele Poli Iaşi scot echipa din campionat

Foto: ProSport.ro

Foto: ProSport.ro

20.08.2010, 13:20 14

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declaratvineri că gruparea din dealul Copoului a fost exclusă de FederaţiaRomână de Fotbal din campionat şi nu va face recurs la aceastădecizie, informează Mediafax.

"Am primit o hârtie oficială din partea FRF prin care suntemanunţaţi că suntem excluşi din campionat în sezonul 2010-2011. Înactul primit nu se specifică eşalonul la care se face referire.Deşi Poli Iaşi a fost exclusă din campionat, nu vom face recurs! Nuavem bani şi nici nu putem aduce elemente prin care să demonstrămcă vom putea achita restanţele pe care le avem. În plus, nici banipentru a susţine activitatea în sezonul viitor nu sunt. E păcat căs-a ajuns aici, dar aşa se întâmplă când acţionarii nu vor să maidea bani!", a spus Cristian Stărică.

Poli Iaşi avea datorii de 3,3 milioane de euro la bugetulstatului, jucători şi terţi. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO