Eveniment

RetuRO, administratorului sistemului de garanţie-returnare, închiriază 6.200 mp în cadrul ELI Park Ploieşti

RetuRO, administratorului sistemului de...

Autor: Ştefan Stan

27.03.2024, 18:24 54

ELI Parks, un dezvoltator activ pe piaţa imobiliară logistică şi industrială din România, anunţă extinderea operaţiunilor RetuRO în cadrul ELI Park Ploieşti, prin încheierea unui contract pe termen lung pentru spaţii industriale pe o suprafaţă de peste 6.200 de metri pătraţi. 

"Decizia RetuRO de a se extinde în incinta noastră din Ploieşti, care se întinde pe o suprafaţă de 6.200 de metri pătraţi, demonstrează încrederea lor în capacitatea noastră de a oferi o infrastructură sustenabilă şi de a le susţine misiunea. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a promova o economie circulară şi de a determina un impact pozitiv asupra mediului", a declarat Andrei Jerca, director general al ELI Parks.

"Prin intermediul sistemului Garanţie-Returnare, obiectivul nostru este de a asigura un proces eficient şi transparent de colectare a ambalajelor de băuturi, care sunt procesate în centrele noastre logistice regionale pentru a deveni materie primă de cea mai bună calitate şi a ajunge mai departe la reciclatori pentru a fi valorificate. Centrele de numărare şi sortare joacă un rol esenţial în acest proces, prin urmare, a avea parteneri cu experienţă care să ne sprijine este o parte importantă în construirea infrastructurii DRS", a declarat Cătălina Marga, Director Financiar, RetuRO.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO