Eveniment

Samsung Electronics România: Principii de afaceri şi angajamentul către inovaţie şi sustenabilitate

Advertorial

Samsung Electronics România: Principii de afaceri şi...

Autor: Publicitate

29.03.2024, 16:42 145

Samsung Electronics, recunoscută pentru inovaţiile sale tehnologice, îşi reafirmă angajamentul faţă de dezvoltarea sustenabilă şi îmbunătăţirea continuă a experienţei clienţilor. Prin implementarea unor principii de afaceri stricte şi iniţiative orientate către viitor, compania îşi propune să aducă valoare adăugată societăţii şi mediului înconjurător.

Adaptare şi inovaţie

În centrul strategiei Samsung se află adaptabilitatea şi inovaţia, cu un accent deosebit pe satisfacţia clienţilor. Compania se angajează să respecte demnitatea şi diversitatea indivizilor, promovând o cultură organizaţională transparentă şi responsabilă. Prin valorile sale, Samsung urmăreşte excelenţa în toate aspectele activităţii sale, de la respectarea legilor şi standardelor etice, până la protecţia mediului şi asigurarea unui mediu de lucru sigur.

,,Inovaţia este motorul care ne conduce către viitor în lumea tehnologiei, însă nu trebuie să uităm că drumul către succes este pavat şi cu respectarea regulilor şi a principiilor etice. La Samsung, angajamentul nostru faţă de inovaţie merge mână în mână cu respectul pentru legi şi reguli, construind astfel o fundaţie solidă pentru un viitor sustenabil şi de succes.", a declarat Alexandra Pădurariu, Head of Legal, PublicAffairs & Compliance, Samsung România & Bulgaria.

Sustenabilitate şi responsabilitate corporativă

Samsung îşi intensifică eforturile de a contribui la un viitor mai verde, adoptând practici de afaceri ecologice. Compania se concentrează pe reducerea impactului asupra mediului prin optimizarea proceselor de reparaţie la nivel de componente, contribuind astfel la diminuarea deşeurilor electronice. Aceste iniţiative subliniază angajamentul Samsung de a opera într-un mod sustenabil, demonstrând că tehnologia avansată şi responsabilitatea faţă de mediu pot merge mână în mână.

Un exemplu de urmărit

Prin aceste principii şi iniţiative, Samsung nu doar că îşi consolidează poziţia de lider în domeniul tehnologic, dar devine şi un exemplu de responsabilitate corporativă şi inovaţie orientată către nevoile clienţilor şi protecţia mediului. Compania demonstrează că succesul în afaceri şi impactul pozitiv asupra societăţii şi mediului pot fi realizate simultan, printr-un angajament ferm faţă de inovaţie, responsabilitate şi excelenţă.

Samsung România se angajează să continue pe această cale, aducând inovaţii care nu doar că îmbunătăţesc viaţa clienţilor, dar contribuie şi la o lume mai bună pentru toţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO