Eveniment

Simona Halep a primit un trofeu şi un inel deosebit după ce şi-a asigurat locul 1 WTA până la sfârşitul anului: "M-am logodit cu tenisul"

Sursă foto: Jimmie48 Photography

Sursă foto: Jimmie48 Photography

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

29.10.2017, 12:29 380

Simona Halep a fost premiată, duminică, la Singapore, de Asociaţia Tenisului Feminin (WTA), după ce şi-a asigurat locul 1 WTA până la sfârşitul anului. Halep a primit un trofeu din argint, pe care a fost gravat numele ei, dar şi un inel.

Simona este prima jucătoare din România şi a 13-a din istorie care încheie sezonul pe locul 1 mondial, iar sportiva în vârstă de 26 de ani consideră că i-a purtat noroc chiar cifra despre care mulţi spun că aduce ghinion: "Toate îmi merg bine atunci când e vorba de 13. De aceea, este numărul meu norocos".

Conform tradiţiei, Halep a primit şi un inel preţios, de la brandul de lux Tiffany. Constănţeanca a fost extrem de mândră la festivitatea de la Singapore şi a avut un discurs emoţionant: "Acum m-am logodit cu tenisul. E un inel foarte frumos. Ce pot spune despre faptul că voi începe anul viitor pe locul 1? Sună chiar bine!".

Simona Halep se află pe primul loc în ierarhia mondială de trei săptămâni. Ea a urcat, în premieră, pe această poziţie pe 9 octombrie, după finala jucată la turneul de la Beijing şi va rămâne lider cel puţin încă 11 săptămâni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO