Eveniment

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de Mare Şlem de la US Open

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al...

Autor: Denis Şchiopu

01.09.2016, 19:52 116

Meciul a durat o oră şi 29 de minute. Primul set a fost la discreţia favoritei numărul 5, Simona Halep, care a început partida cu un break. Apoi, seria bună a continuat, iar românca a condus chiar şi cu 3-0. La acest scor, Safarova a reuşit să-şi câştige primul serviciu, apoi a făcut şi primul break, după care a câştigat un nou game şi a dus scorul la 3-3. Până la finalul setului însă, Halep nu a mai cedat niciun game şi s-a impus cu 6-3.

Actul secund s-a dovedit a fi unul echilibrat până la scorul de 4-4, când Simona Halep s-a impus pe propriul serviciu, apoi a reuşit un break şi a câştigat setul cu 6-4 şi implicit partida.

Pentru calificarea în turul 3, Simona Halep primeşte 140.000 de dolari şi 130 de puncte WTA, în timp ce Lucie Safarova se alege cu 77.200 de dolari şi 70 de puncte WTA pentru participarea la US Open. În turul 3, Halep va întâlni învingătoarea dintre Timea Babos (Ungaria, locul 34 WTA) şi Richel Hogenkamp (Olanda, poziţia 165 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO