Eveniment

Tramvaiul 41, cea mai aglomerată linie, a fost blocat la Piaţa Crângaşi din cauza unui cablu căzut. Probleme majore în toată Capitală

Tramvaiul 41, cea mai aglomerată linie, a fost blocat la...

Autor: Departamentul Social

26.01.2019, 10:00 319

Sunt probleme în toată Capitala, sâmbătă dimineaţă, în ceea ce priveşte circulaţia mijloacelor de transport în comun, din cauza crengilor şi a copacilor căzuţi pe carosabil şi pe reţeaua de contact a tramvaielor şi troleibuzelor, anunţă STB. Linia tramvaiului 41 este blocată la Piaţa Crângaşi. 

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) anunţă, pe Twitter, că la Piaţa Crângaşi din Capitală, linia tramvaiului 41 este blocată din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact.

"În toată Capitala, sunt probleme privind circulaţia mijloacelor de transport, din cauza crengilor şi a copacilor căzuţi pe carosabil şi pe reţeaua de contact a tramvaielor şi troleibuzelor", potrivit unui anunţ al Societăţii de Transport Bucureşti.

Şi pe Şoseaua Giurgiului /Luica, tramvaiele liniilor 7, 11 şi 25 au fost blocate din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact.

În zona Sfântul Gheorghe, tramvaiele liniilor 16 şi 21 sunt blocate din cauza unei crengi căzute pe reţeaua de contact în timp ce pe strada Vatra Luminoasă, troleibuzele liniilor 70,79,86 şi 90 sunt blocate din cauza firului de contact îngheţat.

Capitala se află sub atenţionare cod galben de precipitaţii moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului şi polei până duminică dimineaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO