Eveniment

Trei angajaţi ai BCR Asigurări de Viaţă arestaţi în cazul de evaziune de 6 milioane de euro

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Mediafax

14.07.2013, 20:30 168

Trei angajaţi ai BCR Asigurări de Viaţă reţinuţi în cazul de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la şase milioane de euro pentru o perioadă de şapte luni au fost arestaţi preventiv la sfârşitul săptămânii de Tribunalul Mureş, iar alţi şapte funcţionari bancari au primit interdicţia de a părăsi ţara.

Potrivit Tribunalului Mureş, magistraţii au decis în noaptea de vineri spre sâmbătă arestarea preventivă, pentru 29 de zile a trei angajaţi de la BCR Asigurări de Viaţă, fiind vorba despre Sevciuc Diana Violeta, director executiv vânzări BCR Asigurări de Viaţă, Manţoiu Alin George, manager relaţii corporate la BCR Life Insurance, şi Manţoiu Gicu Emanuel, în dosarul în care DIICOT a propus arestarea preventivă a zece funcţionari bancari acuzaţi de evaziune fiscală. 

Un număr de 18 persoane, între care zece angajaţi ai BCR Asigurări de Viaţă, au fost reţinute miercuri în cazul de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la şase milioane de euro pentru o perioadă de şapte luni.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO