Eveniment

Un călător a murit la metrou în staţia Aviatorilor. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid

Un călător a murit la metrou în staţia Aviatorilor....

Autor: Andreea Tobias

05.05.2023, 11:23 2669

Compania Metrorex anunţă că vineri în jurul orei 10.30, în staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut pe şine. Ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.

„Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulaţia pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcţii”, anunţă Metrorex.

Conform procedurilor, autorităţile vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

UPDATE:

„Intervenim pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitură de metrou la staţia Aviatorilor. Acţionează 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 2 SMURD, Detaşamentul Special de Salvatori”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov.

A fost oprită alimentarea cu energie electrică pentru accesul salvatorilor.

UPDATE 2:

Bărbatul de 44 de ani a fost scos, dar este decedat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO