Eveniment

Un consortiu de 5 societati liciteaza pentru Ges Boldesti Scaieni

25.11.2004, 00:00 38

Un consortiu format din 5 companii s-a inscris pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni pe care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului il detine in cadrul producatorului de sticla GES Boldesti Scaieni Prahova.
GES Boldesti Scaieni a avut o cifra de afaceri de aproape 15 milioane de euro in 2003, si o pierdere neta de 7,6 milioane de euro, conform datelor Ministarului de Finante.
Consortiul care a depus oferta finala este format din societatile Laminate , Aedificia Carpati, Supremo Corporation, Unirea International Trading  si Asociatia Pro Ges. Conditia esentiala pentru participarea la preluarea actiunilor societatii prahovene era obtinerea unei cifre de afaceri de cel putin 50 de milioane de euro, in utlimul exercitiu financiar.
Societatea are un capital social de 30 mil. euro si este specializata in fabricarea sticlei plate. AVAS detine 99,38% din actiuni, restul fiind in posesia unor persoane fizice si juridice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO