Eveniment

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor“. Mihaela Ioniţă, director de resurse umane al ING Bank România, printre invitaţi

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul...

Autor: Ramona Cornea

25.03.2024, 00:05 134

♦ Cu peste 15 ani de experienţă în consultanţă de business, vânzări şi resurse umane în cadrul unor companii mari de la nivel naţional şi internaţional, Mihaela Ioniţă a preluat rolul de director de resurse umane al ING Bank România în ianuarie 2023.

Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor“ joi, 28 martie. Cea de-a 18-a ediţie a evenimentului de resurse umane reuneşte managerii şi directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii şi le pune pe masă cele mai importante tendinţe din piaţa muncii din anul 2024.

Printre speakerii ce vor fi prezenţi la eveniment este şi Mihaela Ioniţă, director de resurse umane al ING Bank România.

Cu peste 15 ani de experienţă în consultanţă de business, vânzări şi resurse umane în cadrul unor companii mari de la nivel naţional şi internaţional, Mihaela Ioniţă a preluat rolul de director de resurse umane al ING Bank România în ianuarie 2023. Anterior, ea a ocupat poziţia de head of HR al Lidl România pentru aproape doi ani, urmând pe parcursul carierei sale ariile de consultanţă, apoi business şi, în cele din urmă, resurse umane.

Cariera ei a început în cadrul Deloitte şi KPMG, alăturându-se apoi companiei Xerox România în 2008, unde a coordonat atât activităţi de vânzări, dar şi procese operaţionale. În 2011 a devenit HR director pentru aceeaşi companie, acoperind şase ţări din Europa Centrală şi de Est. În 2013 a devenit people services manager pentru Coca-Cola HBC Business Services Organisation (shared service center), relocându-se pentru trei ani în Bulgaria. Ulterior a preluat poziţia de country HR Manager pentru România la Coca-Cola HBC, până în februarie 2021. 

Mihaela Ioniţă este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice din cadrul ASE Bucureşti, deţinând totodată şi un MBA în economie la Central European University din Viena.

Peisajul resurselor umane trece în ultimii ani printr-un proces de transformare continuă, unul determinat de progresele tehnologice, de schimbările demografice şi, per total, de economia în schimbare. Pentru a prospera în acest mediu dinamic, profesioniştii în HR trebuie să se adapteze la provocările care vin cu evoluţia inteligenţei artificială, cu schimbările legislative şi cu pericolele economice care le ameninţă companiile. 

În acest context, Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor“, eveniment aflat la cea de-a 18-a ediţie, pentru a identifica, alături de angajatori, specialişti în resurse umane şi reprezentanţi ai autorităţilor cele mai bune metode de adaptare la transformările pieţei muncii per ansamblu, la tendinţele globale cu impact în România, la cerinţele noilor generaţii de angajaţi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO