Eveniment

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a II-a. Care sunt cele mai mari provocări pentru un antreprenor român care vrea să îşi extindă businessul internaţional? La ce se uită finanţatorii?

Bucureşti, 25 mai. „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a...

Autor: Răzvan Botea

18.05.2023, 08:30 83

Antreprenori din România şi din regiune care au trecut graniţele cu businessurile lor, împreună cu consultanţi şi investitori vor dezbate pe larg experienţele de care au avut parte atunci când au luat decizia de a extinde businessul mai departe de graniţele pieţelor locale. Care au fost cele mai mari provocări? La ce se uită investitorii? Intri de la zero în noua piaţă sau achiziţionezi? La toate aceste întrebări şi multe altele vor răspunde speakerii ZF/iBanFirst Regional Business Summit, ediţia a II-a. Bucureşti, 25 mai. „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“.

ZF în par­te­neriat cu fintech-ul iBanFirst, com­panie care oferă servicii pentru plăţi inter­naţionale, organizează această dezbatere pe 25 mai la Bucureşti. Pierre Antoine Dusoulier, fon­dator şi CEO iBanFirst, Rucsandra Hurezeanu, CEO Ivatherm, Lucian Băltaru, CEO Sameday şi mulţi alţii vor dezbate cele mai im­por­tante probleme şi oportunităţi pentru antre­prenorii care vor să îşi in­ternaţionalizeze businessul.

La ediţia de anul trecut antreprenori de top din România care şi-au extins businessul, printre care şi Iulian Stanciu de la eMAG, sau Willy Dicu de la Teilor, au explicat cum a fost experienţa de trecere a graniţelor „pe viu“. În cadrul aceleiaşi dezbateri, investitorii au expus propria perspectivă pe tema subiectului.

„Este mai uşor să accesezi bani de la un fond local dacă vrei să treci graniţele. Avem fonduri foarte bune în România, care ajută companiile să crească, au conexiuni peste graniţe“, spunea Carmen Sebe, CEO-ul fondului de investiţii SeedBlink.

La fel ca anul trecut, la ediţia din acest an vor participa antreprenori regionali şi reprezentanţi ai investitorilor, o oportunitate de networking pentru toţi antreprenorii din România care intenţionează să se extindă peste graniţe. Joi, 25 mai, la Bucureşti şi pe zf.ro.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO