Eveniment

Urmează ZF ROREG şi BCR, conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. Joi, 26 octombrie 2023, la Cluj-Napoca şi pe zf.ro: Clujul este locomotiva economiei nord-vestice. Cum pot recupera decalajele judeţele vecine?

Urmează ZF ROREG şi BCR, conferinţa „De la idee la...

Autor: Răzvan Botea

23.10.2023, 00:06 234

Ziarul Financiar, ROREG şi BCR organizează joi, 26 octombrie 2023, la Cluj-Napoca, conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“. În cadrul acestei ediţii, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest vor prezenta oportunităţile de finanţare la zi pentru antreprenorii din regiune, iar lideri de companii care au accesat fonduri europene regionale vor povesti experienţa lor.

Indicatorii economici arată că judeţul Cluj este de departe liderul economic al regiunii Nord-Vest din România, acesta fiind şi unul dintre principalii poli economici din România, mai ales după dezvoltarea sectorului IT din zonă. Cu toate acestea, judeţe vecine nu au fost „irigate“ de investiţiile din Cluj, astfel că există decalaje mari în ceea ce priveşte principalii indicatori ai bunăstării.

Cum se pot recupera decalajele economice, care înseamnă, într-un final, investiţii? O sursă o reprezintă fondurile europene, în mod cert. Aceasta este una dintre principalele teme care vor fi dezbătute la conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“, realizată de ZF în parteneriat cu Asociaţia Agenţiilor de Dezvoltare Regională din România (ROREG), BCR şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

În cadrul acestei ediţii, care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 26 octombrie, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest vor prezenta oportunităţile de finanţare la zi pentru antreprenorii din regiune, iar lideri de companii care au accesat fonduri europene regionale vor povesti experienţa lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO