• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Eveniment

Videoconferinţa Deloitte - ZF „Future of work“. Cosmin Samoilă, One United Properties: Densitatea angajaţilor în birouri trebuie să scadă, este o tendinţă universal valabilă

Videoconferinţa Deloitte - ZF  „Future of work“. Cosmin Samoilă, One United Properties: Densitatea angajaţilor în birouri trebuie să scadă, este o tendinţă universal valabilă

Autor: Ramona Cornea

05.12.2021, 09:21 168

„Acest mix între acasă şi birou este de mare actualitate, vedem că, faţă de perioada prepandemică atunci când organizaţiile şi angajaţii se concentrau pe transformarea spaţiului de birou în unul cât mai prietenos, cât mai aproape de a se simţi ca acasă la birou, acum ne aflăm într-un trend invers în care încercăm să transformăm casa în birou“.

Cosmin Samoilă, director financiar în cadrul dezvoltatorului de proiecte imobiliare premium One United Properties, afirmă că o tendinţă universală în această perioadă este aceea de a scădea densitatea angajaţilor în birouri. Mai mult, spune el, angajaţii încearcă acum să îşi transforme casele cât mai bine în birou, într-un trend invers faţă de perioada de dinaintea pandemiei.

„Acest mix între acasă şi birou este de mare actualitate, vedem că, faţă de perioada prepandemică atunci când organizaţiile şi angajaţii se concentrau pe transformarea spaţiului de birou în unul cât mai prietenos, cât mai aproape de a se simţi ca acasă la birou, acum ne aflăm într-un trend invers în care încercăm să transformăm casa în birou. (...) Densitatea angajaţilor în birouri trebuie să scadă, este o tendinţă universal valabilă“, a declarat Cosmin Samoilă în cadrul videoconferinţei Deloitte - ZF  „Future of work“, organizată de Deloitte România în parteneriat cu Ziarul Financiar.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: