Eveniment

Vin ninsorile: Va ninge în Capitală şi se va depune strat de zăpadă. Vremea se va răci accentuat

Vin ninsorile: Va ninge în Capitală şi se va depune...

Autor: Cosmin Pirv

25.11.2023, 14:40 272

În noaptea de sâmbătă spre duminică va fi lapoviţă şi ninsoare în Capitală şi se va depune un strat de zăpadă, iar vremea se va răci accenuat, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, emisă de ANM.

De sâmbătă de la ora 10.00 până duminică la ora 8.00, vremea în Capitală se va răci accentuat. Cerul va fi acoperit şi pe tot parcursul intervalului, vor fi precipitaţii, sub formă de ploaie, iar noaptea lapoviţă şi ninsoare. Se vor acumula cantităţi de apă însemnate de 30-40 l/mp. Pe parcursul nopţii se va depune strat de zăpadă, neuniform, de 5-10 cm.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului (cu rafale în general de 40-50 km/h). Temperatura maximă va fi de 6-7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Duminică, până la ora 18.00, vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări în primele ore, când vor mai fi precipitaţii slabe, mixte, apoi va deveni variabil.

Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45-50 km/h. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO