Eveniment

Wizz Air anunţă că va relua zborurile către Chişinău începând cu data de 14 decembrie

Wizz Air anunţă că va relua zborurile către...

Autor: Miruna Diaconu

18.11.2023, 21:19 862

Compania aeriană Wizz Air, cel mai mare operator de pe plan local, anunţă că va relua zborurile către Chişinău începând cu data de 14 decembrie, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie. Compania va zbura dinspre Londra, Roma şi Milano.

„Wizz Air este încântată să reia operaţiunile de la Chişinău, reconectând pasagerii moldoveni cu Londra, Roma şi Milano. Recunoaştem importanţa acestor rute şi ne angajăm să oferim pasagerilor noştri o experienţă de călătorie plăcută şi coerentă. Începând cu 14 decembrie, pasagerii pot profita de serviciile renumite ale Wizz Air, experimentând călătorii directe între Chişinău şi trei destinaţii europene importante. Această reluare a operaţiunilor reflectă angajamentul companiei aeriene de a-şi deservi în mod constant pasagerii din Moldova şi de a contribui la conectivitatea transportului aerian din regiune”, spune Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Decizia vine la câteva luni după ce Wizz Air a anulat toate zborurile dinspre în spre Chişinău începând cu 14 martie, din motive de siguranţă. O parte din zborurile de pe Aeroportul din Chişinău au fost transferate la Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO