Eveniment

ZF HR Conference 2022. Cum văd marii angajatori provocările anului 2023? Mihai Găvan, TotalSoft: Piaţa forţei de muncă creşte un pic mai lent în România, dar problema nu este numărul oamenilor, ci în găsirea oamenilor calificaţi

Mihai Găvan crede că media de creştere salarială este irelevantă pentru că întotdeauna angajaţii cheie şi angajaţii care livrează mai mult decât li se cere vor fi monetizaţi mai bine.

Mihai Găvan crede că media de creştere salarială este irelevantă pentru că întotdeauna angajaţii cheie şi angajaţii care livrează mai mult decât li se cere vor fi monetizaţi mai bine.

Autor: Miruna Diaconu

18.12.2022, 11:23 169

♦ „Subiectul despre cum nu există oameni în piaţă nu este de acum, este o problemă de aproape zece ani. (...) Există o criză a forţei de muncă, discutăm de ea de foarte mult timp, cu toate astea toate businessurile merg, raportează angajări.”

Piaţa forţei de muncă creşte un pic mai lent în România, dar problema nu este numărul oamenilor, ci găsirea oamenilor calificaţi, afirmă Mihai Găvan, director global strategic alliances în cadrul companiei TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM şi BI) din Europa de Est şi Centrală.

„Subiectul despre cum nu există oameni în piaţă nu este de acum, este o problemă de aproape zece ani. Realitatea face că, de fapt, există această piaţă de forţă de muncă în România care creşte un pic mai lent, dar problema nu este în număr, ci în oamenii calificaţi pe care noi îi căutăm. (...) Recrutarea depinde cum o faci, când şi cât de mult îţi doreşti să ai o retenţie bună. Există o criză a forţei de muncă, discutăm de ea de foarte mult timp, cu toate astea  toate businessurile merg, raportează angajări”, a declarat Mihai Găvan în cadrul evenimentului ZF HR Conference 2022. Cum văd marii angajatori provocările anului 2023?

În ultimele şase luni, compania Totalsoft a făcut peste 100 de angajări, după cum spune Mihai Găvan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO