IMM

Mazars-CCIFER/ZF „Guvernanţa Corporativă: Leadership în tranziţie şi realitatea postpandemică“. Tot ceea ce este sustenabil poate fi profitabil, dar nu tot ceea ce este profitabil poate fi sustenabil

Răzvan Butucaru, partener, financial services and advisory leader la Mazars România

Răzvan Butucaru, partener, financial services and advisory leader la Mazars România

Autor: Răzvan Botea

27.01.2022, 00:07 388

Tendinţele internaţionale în rândul liderilor din busi­ness de orientare spre grija faţă de mediu, spre con­ceptul ESG - enviromental, social governance - cu un ac­cent pus pe stakeholderii businessului ajung şi la com­pa­niile româneşti, au spus participanţii la conferinţa Mazars-CCIFER/ZF „Guvernanţa Corporativă: Leader­ship în tran­ziţie şi realitatea postpandemică“.

„Şi în România consiliile de administraţie şi condu­ce­ri­le executive se încadrează în tendinţele internaţionale, au în vedere aspecte importante în această perioadă, pornind de la ESG, transformare digitală, grija pentru angajaţi, planificarea pe termen lung“, a spus, în cadrul evenimentului, Răzvan Butucaru, partener, financial services and advisory leader la Mazars România.

Mai mult, o companie care pune accent pe ESG şi gu­ver­nanţă corporativă este competitivă: „Mai ales când vorbim de sustenabilitate, având impact în performanţa companiilor, influenţând costurile de finanţare“, a spus Adela Jansen, membru în boardul CCIFER - camera de comerţ româno-franceză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO